Timmebedrijf Aerdenhout

Van der Veldt timmertechnieken

Het timmerbedrijf bij Aerdenhout van Van der Veldt Timmertechnieken is sinds 1986 operationeel. Door de jaren heen hebben we steeds onze kennis en ervaring als timmerbedrijf ingezet voor klanten die vragen om hoogwaardige kwaliteit in houtwerk. Steeds meer aannemers weten de weg naar ons te vinden, omdat de kwaliteit van ons werk in de ruime regio Aerdenhout uitstekende bekendheid geniet en onze reputatie in kwaliteit en ons harde werken wordt beloond met mooie opdrachten. Als rasecht familiebedrijf, inmiddels werkzaam vanuit twee generaties Van der Veldt, zijn we daar natuurlijk trots op en zetten iedere dag weer ons twee beste benen om-en-om voor om onze gedegen reputatie waar te maken.

Mooie projecten vanuit het timmerbedrijf

In en rondom Heemstede ziet u fraai voorbeelden van ons werk. Met trots noemen we u ook ons werk in de PC Hooftstraat in Amsterdam, waar diverse winkelpanden de signatuur van onze timmerbedrijf dragen. Verder noemen we met trots ons houtwerk aan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en, ook in onze hoofdstad, de vrijmetselarijloge en het Blauwlaken blok. Onze andere specialisaties ziet u terug op diverse plaatsen met klassieke balkonhekken, kundig gemaakte houten kozijnen en bijvoorbeeld aan de kerktoren in Uitgeest.

Wat mogen we voor u betekenen in Aerdenhout en elders

Vanuit ons timmerbedrijf in Heemstede bij Aerdenhout bedienen we tal van klanten met onze hoogwaardige producten. Deze worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt in ons timmerbedrijf bij Aerdenhout. Kunnen we wellicht iets voor u doen? Zoals:

  • Schakel ons in voor nieuwe kozijnen
  • Laat ons uw houten kozijnen perfect op maat maken
  • Een nieuwe dakkoepel op het oog? Wij maken deze voor u
  • Wij maken de vouwwanden die precies bij uw wensen passen
  • Onze houten trappen zijn hooggewaardeerde producten

Heeft u een persoonlijke wens en weet u dat wij dit voor u kunnen uitvoeren? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Twijfelt u of iets mogelijk is? Laten we dat dan eens geheel vrijblijvend met elkaar bespreken.

Timmerbedrijf Aerdenhout

Uw timmerbedrijf in Aerdenhout? Van der Veldt Timmertechnieken

Uw wensen in Aerdenhout op het gebied van timmerwerk vanuit het timmerbedrijf krijgen een perfect eindresultaat met de kwaliteit in houtwerk van Van der Veldt Timmertechnieken. Wilt u meer weten over onze aanpak in Aerdenhout en elders of wilt u direct uw wensen laten vertalen in een pakkende offerte? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 023-5283225. Maak nu ook gebruik van onze hoogwaardige producten in houtwerk en schakel ons in als uw timmerbedrijf bij Aerdenhout.