Timmerbedrijf Amsterdam

Timmerwerk van hoge kwaliteit

Als timmerbedrijf bij Amsterdam worden wij vaak gevraagd door aannemers om te zorgen voor vakwerk dat nauwkeurig is ingemeten en vakkundig kan worden afgewerkt. Wij worden natuurlijk niet alleen gevraagd, omdat we zo lekker dicht in de buurt van Amsterdam zitten met het timmerbedrijf, maar juist omdat wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Daar zijn we trots op en dat mochten we in Amsterdam al vele malen laten zien. Zo ziet u in de PC Hooftstraat diverse winkelpanden die door ons van fraai houtwerk voorzien zijn. Ook het houtwerk van bijvoorbeeld de vrijmetselaarsloge en het Blauwlaken blok in Amsterdam zijn van onze hand. Overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en bekijk meer projecten in Amsterdam en op andere plaatsen via onze website.

Meer over timmerbedrijf Van der Veldt

Wij zijn gevestigd in Heemstede, in de buurt van Amsterdam en leveren sinds 1986 hoogwaardige service en kwaliteit vanuit ons eigen timmerbedrijf. Wij zijn een echt familiebedrijf en inmiddels staat de tweede generatie Van der Veldt aan het roer en blijft de eerste generatie nog volop aan het werk. Wij vinden dit een ideale combinatie, omdat wij daarmee in staat zijn om zowel de nieuwste inzichten en technieken aan u te bieden, maar tegelijkertijd gebruik maken van een enorme brok aan ervaring in houtwerk, timmerwerk en juist die specialistische kennis die de doorslag geeft.

Wat mogen we voor u doen als timmerbedrijf?

Wij werken samen met particulieren en ondernemers en kunnen vele soorten projecten tot een goed eindresultaat brengen. Hierbij spelen aannemers ook een belangrijke rol. De aannemers met de opdrachten in het hoger segment weten niet voor niets iedere keer de weg naar ons te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan deze perfect gemaakte producten:

  • Nieuwe kozijnen
  • Dakkoepel, perfect ingemeten en gemaakt en geplaatst
  • Houten trappen, houten treden en trapbordes
  • Vouwwanden van hout
  • Houten kozijnen in veel variaties voor deuren en ramen

Timmerbedrijf Amsterdam

Topresultaat gegarandeerd vanuit het timmerbedrijf bij Amsterdam

Timmerfabriek Van der Veldt Timmertechnieken staat voor optimale kwaliteit en service in houtwerk. Onze deskundigheid en ervaring met projecten in het hoger segment zorgen iedere keer opnieuw voor een topresultaat in de eindafwerking. Wij werken hierbij veelvuldig samen met aannemers die op hun beurt ditzelfde hoge niveau weten te leveren. Heeft u ook een mooi project in Amsterdam in gedachten of al in de steigers staan? Neem dan eens contact met ons op. Van der Veldt Timmertechnieken is bereikbaar via telefoonnummer 023-5283225. Uw timmerbedrijf voor Amsterdam is Van der Veldt Timmertechnieken.