Timmerbedrijf Bloemendaal

Van der Veldt timmertechnieken is uw timmerspecialist

In 1986 begonnen we als timmerbedrijf bij Bloemendaal. In onze timmerfabriek in Heemstede zijn we voor u in Bloemendaal op korte afstand gevestigd. Dat houdt de lijnen kort en zorgt voor de mogelijkheid om persoonlijk overleg eenvoudig mogelijk te maken. Wij genieten bij aannemers in de ruime regio een uitstekende reputatie op het gebied van houtwerk en leveren iedere keer opnieuw de beste kwaliteit, waarbij we gebruik maken van de beste materialen. Veel projecten zijn in de afgelopen 30 jaar succesvol vanuit ons timmerbedrijf ingezet en afgerond. De expertise in houtwerk is al een aantal jaren geleden overgedragen aan de tweede generatie Van der Veldt, terwijl de eerste generatie, Jan en Mart, nog steeds volop in het bedrijf meewerkt. Daarmee zijn we een echt familiebedrijf dat altijd zorgt voor het best mogelijke eindresultaat in houten kozijnen, houten trappen, vouwwanden en alles wat met hout gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een nieuwe dakkoepel of het kopiëren van dat ene stuk houtwerk dat u graag op een andere plaats in uw kantoor of woning terugziet.

Een topresultaat in Bloemendaal

De fraaie panden in Bloemendaal worden vaak voorzien van een bijdrage die de weg via ons timmerbedrijf heeft gevolgd. Nieuwe kozijnen in uw pand nodig? Wij zorgen ervoor. Deze kunt u rechtstreeks bij ons bestellen of uw aannemer vragen om ons het houtwerk te laten doen. Wij garanderen u een optimaal resultaat en zorgen ervoor dat uw woning, bedrijfspand of instelling er weer top uitziet.

Vindt uw inspiratie voor uw project in Bloemendaal of elders

Wij geven u wat voorbeelden van producten die kant-en-klaar voor verdere verwerking ons timmerbedrijf verlaten:

  • Houten kozijnen
  • Houten trappen
  • Dakkoepel(s)
  • Vouwwanden
  • Alle andere denkbare soorten houtwerk

Neem voor een specialistisch project of op het moment dat het eindresultaat van grote klasse en met een fantastische uitstraling moet zijn, gewoon eens contact met ons op.

Timmerbedrijf Bloemendaal

Kies ook voor Van der Veldt als uw timmerbedrijf in Bloemendaal

Van der Veldt Timmertechnieken staat garant voor hoogwaardige kwaliteit producten en dienstverlening in Bloemendaal en elders. Maak nu ook kennis met ons als timmerbedrijf of doe opnieuw een beroep op ons vakmanschap. U bereikt ons op telefoonnummer 023-5283225 voor meer informatie, het maken van een afspraak of direct uw offerteaanvraag doen. Maak ook gebruik van onze specialismen in houtwerk en schakel ons in als uw timmerbedijf in Bloemendaal.