Dakkoepel

Maak kennis met Van der Veldt timmertechnieken

Een dakkoepel die precies op maat geleverd moet worden? Dat is voor ons bij familiebedrijf Van der Veldt Timmertechnieken een specialisme. Kent u ons al van de winkelpanden in de PC Hooftstraat in Amsterdam? Of heeft u de kerktoren in Uitgeest weleens goed bekeken? Dit zijn slechts twee voorbeelden van het werk dat wij in de afgelopen jaren voor diverse zakelijke- en particuliere opdrachtgevers mochten verzorgen. Kent u ons nog niet en wilt u, bijvoorbeeld, een fraaie houten dakkoepel laten plaatsen? Dan is het de hoogste tijd om kennis met ons te maken. Wij zorgen namelijk ook bij u voor een grondig stuk vakwerk, waarbij we de beste materialen gebruiken en net die stap extra zetten, waarmee u iets fraais krijgt dat zorgt voor vele jaren plezier. Zo is uw nieuwe- of gerenoveerde dakkoepel bij ons in goede handen.

Een nieuwe dakkoepel voor een villa

De dakkoepel van het bijgebouw van een villa had de beste tijd achter zich liggen. Naast een aantal andere werkzaamheden die waren uitbesteed aan een aannemer werd besloten om ook deze dakkoepel grondig te inspecteren. Bij deze inspectie bleek dat ongeveer 75% compleet vervangen moest worden. Om de authentieke stijl van de rest van de villa en de bijgebouwen te bewaren werden de oorspronkelijke delen opnieuw gemaakt. Ook in dit geval konden de aannemer en de opdrachtgever rekenen op ons vakmanschap. Door nauwkeurig meten, vergelijken en instellen van de machines kon een perfect passend eindresultaat worden geleverd.

Wat doet Van der Veldt ook?

Van der Veldt Timmertechnieken is meer dan een specialist voor het maken van uw dakkoepel. Wij doen, onder meer, ook het volgende houtwerk:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Balkons, klassiek- en moderne hekken
  • Houten delen voor elke denkbare toepassing
  • Nieuw design of kopie authenticiteit in houtwerk

Dakkoepel

Neem voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen gewoon contact met ons op. Wij werken iedere dag weer hard om onze klanten met advies en de beste producten en diensten volledig tevreden te stellen.

Uw dakkoepel laten maken? Kies ook voor Van der Veldt Timmertechnieken

Van der Veldt Timmertechnieken laat ook graag bij u zien welke resultaten in houtwerk bereikbaar zijn met ons ambachtelijke vakmanschap. Dat maken we dagelijks bij onze klanten waar. Waarom vinden we dat? Wij zorgen voor perfect maatwerk en een optimaal eindresultaat. Wij zijn daarmee de beste partner voor het maken van houten delen, ook voor uw dakkoepel.