Timmerbedrijf Haarlem

De achtergrond van Van der Veldt Timmertechnieken

Het timmerbedrijf bij Haarlem van Van der Veldt Timmertechnieken bestaat inmiddels ruim 30 jaar, en wordt door de tweede generatie Van der Veldt gerund. Het timmerbedrijf kenmerkt zich door ambachtelijk geleverd vakwerk. Inmiddels mochten wij al veel mooie projecten in de ruime regio afronden, en iedere keer opnieuw mogen wij onze specialistische kennis en zeer nauwkeurige aanpak voor aannemers, ondernemers en particulieren inzetten.

Voorbeeld van het werk van het timmerbedrijf in Haarlem

Om u een idee te geven wat wij bijvoorbeeld in Haarlem kunnen realiseren, noemen we u het voorbeeld van een dakkoepel. Uw nieuwe dakkoepel meten we zorgvuldig in en samen met u bespreken we de wensen over het eindresultaat. U krijgt voorafgaande aan het werk altijd een duidelijke en overzichtelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u akkoord? Dan gaan we aan het werk in het timmerbedrijf om alle onderdelen perfect op maat voor te bereiden. Bij het plaatsen van de dakkoepel gaan we al even zorgvuldig te werk om te zorgen dat die mooie dakkoepel uw woning of bedrijfspand geweldig zal verfraaien. We mochten al veel van dit soort project naar volle tevredenheid van onze klanten uitvoeren; in Haarlem, maar ook op andere plaatsen.

Ook voor houten kozijnen in Haarlem

Naast een mooie dakkoepel, kunt u ons ook inschakelen voor het maken van prachtige houten kozijnen in Haarlem voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer u kiest voor kozijnen van hout, zult u profiteren van een flink aantal voordelen, waaronder:

  • Een prachtige authentieke uitstraling die elk gebouw veel karakter geeft.
  • Het gaat om echt maatwerk. Bij Van der Veldt Timmerwerken kunt u terecht voor houtwerk op mat dat helemaal voor uw raam gemaakt wordt.
  • Doordat de houten kozijnen in Haarlem op maat gemaakt worden, heeft u een eindeloze keuze uit verschillende stijlen. Of het nu gaat om klassiek, landelijk of modern, Van der Veldt maakt het mogelijk.
  • Houten kozijnen hebben een zeer lange levensduur. Vooral wanneer u kiest voor hardhout heeft u er lang plezier van, want deze kozijnen kunnen wel meer dan 75 jaar meegaan!
  • Bent u toe aan verandering? Houten kozijnen kunt u heel eenvoudig overschilderen, en ze voorzien van een nieuw kleurtje.

Timmerbedrijf Haarlem

Deze werkzaamheden voeren wij uit

Wij verzorgen tal van projecten op het gebied van houtwerk in Haarlem. We werken in de regio vaak voor aannemers of direct voor ondernemers en particulieren om houten kozijnen te maken en te plaatsen. Uiteraard gaat het voor ons timmerbedrijf niet uitsluitend om de houten kozijnen. Denkt u bijvoorbeeld ook aan:

  • Houten trappen
  • Een dakkoepel
  • Houtwerk in alle denkbare variaties
  • Vouwwanden
  • Nieuwe kozijnen, die ook een kopie van een bestaand kozijn kunnen zijn

Kortom, onze specialistische kennis van houtwerk en timmeren, machinaal en perfect op maat afgewerkt met de hand, zorgt bij u in Haarlem of elders voor een perfect eindresultaat.

Kies voor houten trappen

Ook houten trappen vallen in Haarlem dus onder de werkzaamheden van timmerbedrijf Van der Veldt. De trappen kunnen gemaakt worden met veel verschillende soorten hout, en elk type geeft de trap een prachtige, unieke uitstraling. Als expert in houtwerk in Haarlem kunnen we ook veel verschillende afwerkingen toepassen. Past een matte afwerk of juist een afwerking van hoogglans meer bij uw interieur? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw houtwerk in Hoofddorp. En het onderhoud van de houten trappen? U hoeft ze enkel een keer per week te stofzuigen, en met een natte doek af te nemen. Klaar is Kees! Wij raden u wel aan om het hout zo nu en dan eens te behandelen.

Mooi passende houten deuren

Een van de werkzaamheden die Van der Veldt ook nog uitvoert, is het maken en plaatsen van prachtige houten deuren in Haarlem. Ook wat betreft houten deuren kunt u bij ons terecht voor heel veel verschillende soorten. Een van de grootste voordelen van een houten deur is het feit dat ze zeer goed isoleren. In de winter hoeft u dus veel minder te stoken, want de warmte wordt gewoon binnen gehouden. Bovendien gaat het om een natuurlijk materiaal, wat betekent dat u kiest voor een milieuvriendelijk product. Maar de grootste reden waarom u juist voor houten deuren kiest in Haarlem, is natuurlijk die prachtige authentieke uitstraling.

Kies voor maatwerk van Van der Veldt

Van een dakkoepel tot houten deuren, bij Van der Veldt kunt u terecht voor topkwaliteit houtwerk in Haarlem. Al ruim 30 jaar zijn wij de specialist in de regio. Wij hebben als doel om onze opdrachtgevers te blijven voorzien van houtwerk van zeer hoge kwaliteit. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen doen op het gebied van houtwerk in Haarlem? Wilt u bijvoorbeeld houten deuren, kozijnen, trappen of andere producten op maat laten plaatsen? Neem dan contact op!

Kies ook voor Van der Veldt als uw timmerbedrijf in Haarlem

Wij zijn u graag van dienst met onze vakkennis op het gebied van houtwerk. In Haarlem en ruime regio mochten we al veel tevreden klanten van dienst zijn. Wilt u meer weten over wat ons timmerbedrijf voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Veldt Timmertechnieken, telefoon 023-5283225. Mogen we u binnenkort ook begroeten als de volgende tevreden klant van ons timmerbedrijf bij Haarlem?