Timmerbedrijf Haarlem

De achtergrond van Van der Veldt Timmertechnieken

Het timmerbedrijf bij Haarlem van Van der Veldt Timmertechnieken bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt door de tweede generatie Van der Veldt gerund. Het timmerbedrijf kenmerkt zich door ambachtelijk geleverd vakwerk. Inmiddels mochten wij al veel mooie projecten in de ruime regio afronden en iedere keer opnieuw mogen wij onze specialistische kennis en zeer nauwkeurige aanpak voor aannemers, ondernemers en particulieren inzetten.

Een voorbeeld van het werk van het timmerbedrijf in Haarlem

Om u een idee te geven wat we bijvoorbeeld in Haarlem kunnen realiseren noemen we u het voorbeeld van een dakkoepel. Uw nieuwe dakkoepel meten we zorgvuldig in en samen met u bespreken we de wensen over het eindresultaat. U krijgt voorafgaande aan het werk altijd een duidelijke en overzichtelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u akkoord? Dan gaan we aan het werk in het timmerbedrijf om alle onderdelen perfect op maat voor te bereiden. Bij het plaatsen van de dakkoepel gaan we al even zorgvuldig te werk en zorgen dat die fraaie dakkoepel uw woning of bedrijfspand geweldig zal verfraaien. We mochten al veel van dit soort projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitvoeren; in Haarlem, maar ook op andere plaatsen.

Wat doet timmerbedrijf Van der Veldt zoal?

Wij kunnen tal van projecten in houtwerk voor u verzorgen. In Haarlem en elders werken wij vaak voor aannemers of direct voor ondernemers en particulieren om houten kozijnen te maken en te plaatsen. Uiteraard gaat het voor ons timmerbedrijf niet uitsluitend om de houten kozijnen. Denkt u, bijvoorbeeld, ook aan:

  • Houten trappen
  • Een dakkoepel
  • Houtwerk in alle denkbare variaties
  • Wouwwanden
  • Nieuwe kozijnen, die ook een kopie van een bestaand kozijn kunnen zijn

Kortom, onze specialistische kennis van houtwerk en timmeren, machinaal en perfect op maat afgewerkt met de hand, zorgt bij u in Haarlem en elders voor een perfect eindresultaat.

Timmerbedrijf Haarlem

Kies ook voor Van der Veldt als uw timmerbedrijf in Haarlem

Wij zijn u graag van dienst met onze vakkennis op het gebied van houtwerk. In Haarlem en ruime regio mochten wij al veel tevreden klanten van dienst zijn. Wilt u meer weten over wat onze timmerbedrijf voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Veldt Timmertechnieken, telefoon 023-5283225. Mogen we u binnenkort ook begroeten als de volgende tevreden klant van ons timmerbedrijf bij Haarlem?