Timmerbedrijf Heemstede

Van der Veldt timmertechnieken

Van der Veldt timmertechnieken is een timmerbedrijf in Heemstede. Wij zijn een echt familiebedrijf; het timmerbedrijf werd opgericht in 1986 door Jan van der Veldt en na korte tijd werd gekozen voor een samenwerking met broer Mart. Vanuit de locatie Heemstede werd gewerkt vanuit achtergronden in de machinale houtbewerking, waarbij Jan als machinale timmerman veel ervaring op had gedaan bij een gespecialiseerde aannemer en Mart zijn vak al verstond als vertegenwoordiger in technische apparatuur. Al snel rolden in Heemstede de eerste houten kozijnen en deuren van de band in de timmerfabriek. Sinds 2008 is de timmerbedrijf in Heemstede overgenomen door de drie zonen van Jan; André, Michel en Sander. Geheel in de traditie van hun vader en oom wordt dagelijks hard gewerkt met degelijk vakmanschap. Door veel aannemers in de regio wordt gesteld dat timmerbedrijf van der Veldt een bedrijf is dat het vak verstaat en waar altijd op gerekend kan worden.

Een voorbeeld uit het timmerbedrijf

Wij hebben de houten delen voor een landgoed in Heemstede mogen leveren. Lees op onze website meer over andere projecten.

Waar zorgt Van der Veldt timmertechniek voor?

Als timmerbedrijf kunnen wij veel verschillende soorten timmerwerk voor u verzorgen. Denkt u hierbij, bijvoorbeeld, aan:

  • Houten kozijnen en houten trappen
  • Maken van een dakkoepel
  • Houtwerk met oog voor detail
  • Vouwwanden, precies op maat en perfect afgewerkt
  • Nieuwe kozijnen(ook als kopie van bestaande kozijnen)

Heeft u projecten in Heemstede of elders in de regio, waarbij u onze specialistische kennis en creatief talent goed kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn ervan overtuigd ook bij u een fraai stukje vakwerk te kunnen leveren.

Timmerbedrijf Heemstede

Als het echt goed moet zijn kiest u voor ons timmerbedrijf in Heemstede

Met onze gedegen vakkennis en oog voor detail zijn wij bij veel ondernemers, aannemers en particulieren al een gewaardeerd gezicht dat vertrouwen geniet. In Heemstede en op veel andere plaatsen mochten wij al veel bijdragen met mooi houtwerk, fraaie houten trappen, vouwwanden en prima houten kozijnen. Wilt u ook zo’n fraaie dakkoepel, houten trap of een van onze andere specialistische producten in houtwerk? Neem dan contact op met timmerbedrijf Van der Veldt Timmertechnieken. U bereikt ons op telefoonnummer 023-5283225. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord als u vragen heeft en maken we een vrijblijvende offerte voor uw project. Wij horen of zien u binnenkort graag voor een kennismaking met ons timmerbedrijf in Heemstede.