Timmerbedrijf Hoofddorp

Van der Veldt timmertechnieken, uw partner in houtwerk

Het timmerbedrijf voor Hoofddorp van Van der Veldt Timmertechnieken is gevestigd in Heemstede. Het timmerbedrijf bestaat inmiddels al ruim 30 jaar en levert hoogwaardige kwaliteit houtwerk aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers weten de weg naar ons familiebedrijf goed te vinden, omdat zij ons kennen als harde werkers die keer op keer zorgen voor hoogwaardige resultaten. Niet voor niets mogen we steeds vaker het werk van onze timmerfabriek afronden op de mooiste locaties, waarbij een kwalitatief hoogwaardige uitstraling vereist is. Zoals bijvoorbeeld bij u in Hoofddorp.

Hoe ziet een project in Hoofddorp er bijvoorbeeld uit?

In Hoofddorp kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van uw oude kozijnen door nieuwe kozijnen. In het timmerbedrijf komt het vaak voor dat er opdrachten voor de verfraaiing van winkel- en horecapanden worden uitgevoerd, maar ook voor woningen en instellingen, zoals musea, doen we vaak het timmerwerk. Specifieke wensen zijn voor ons iedere keer opnieuw een mooie uitdaging. We merken steeds vaker dat de kwaliteit van ons werk uitstekend wordt gewaardeerd en dat aannemers er bij topprojecten voor kiezen om juist ons het nauwkeurige timmerwerk te laten doen.

Welk soort werk doen we in Hoofddorp en elders

Om u een iets concreter idee te geven over het soort werkzaamheden dat wij voor u uitvoeren en welke projecten in ons timmerbedrijf worden voorbereid en op locatie worden afgerond, geven we u graag een kort overzicht van het soort houtwerk dat wij verzorgen:

  • Nieuwe kozijnen
  • Dakkoepel
  • Vouwwanden
  • Houten trappen
  • Houten kozijnen, kopieën en combinaties van materialen

Timmerbedrijf Hoofddorp

Heeft u wellicht een ander type houtwerk dat door ons timmerbedrijf kan worden verzorgd, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en zorgen altijd voor een passende oplossing met een offerte op maat en een optimaal eindresultaat.

Timmerbedrijf in Hoofddorp inschakelen? Kies voor Van der Veldt

Van der Veldt Timmertechnieken is uw partner in Hoofddorp en op veel andere plaatsen in de regio voor veel verschillende soorten specialistisch houtwerk. Wij zorgen voor vakwerk dat precies op maat is. Bent u ook op zoek naar een hoogwaardig resultaat voor uw houten kozijnen, dakkoepel of bijvoorbeeld vouwwanden? Neem daarvoor en voor alle andere mogelijkheden die wij u als timmerbedrijf kunnen bieden contact op met Van der Veldt Timmertechnieken via telefoonnummer 023-5283225. Als het echt goed moet zijn kiest u voor Van der Veldt als uw timmerbedrijf in Hoofdorp.