Timmerbedrijf Hoofddorp

Uw partner in houtwerk in Hoofddorp

Hét timmerbedrijf voor Hoofddorp, Van der Veldt Timmertechnieken is gevestigd in Heemstede. Ons timmerbedrijf bestaat inmiddels al ruim 30 jaar, en we leveren hoogwaardige kwaliteit houtwerk aan onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers weten de weg naar ons familiebedrijf goed te vinden, omdat zij ons kennen als harde werkers die keer op keer zorgen voor resultaten van topkwaliteit. Niet voor niets mogen we steeds vaker het werk van onze timmerfabriek afronden op de mooiste locaties, waarbij een kwalitatief hoogwaardige uitstraling vereist is. Zoals bijvoorbeeld bij u in Hoofddorp.

Hoe ziet een project in Hoofddorp er bijvoorbeeld uit?

In Hoofddorp kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van uw oude kozijnen door nieuwe kozijnen. In het timmerbedrijf komt het vaak voor dat er opdrachten voor de verfraaiing van winkel- en horecapanden worden uitgevoerd, maar ook voor woningen en instellingen zoals musea doen we vaak het timmerwerk. Specifieke wensen zijn voor ons iedere keer opnieuw een mooie uitdaging. We merken steeds vaker dat de kwaliteit van ons werk erg wordt gewaardeerd, en dat aannemers er bij topprojecten voor kiezen om juist ons het nauwkeurige timmerwerk laten doen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Om u een iets concreter idee te geven over het soort werkzaamheden dat wij voor u uitvoeren en welke projecten in ons timmerbedrijf worden voorbereid en op locatie worden afgerond, geven we u graag een kort overzicht van het soort houtwerk dat wij verzorgen:

  • Nieuwe kozijnen
  • Dakkoepel
  • Vouwwanden
  • Houten trappen
  • Houten kozijnen, kopieën en combinaties van materialen

Heeft u wellicht een ander type houtwerk dat door ons timmerbedrijf kan worden verzorgd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en zorgen altijd voor een passende oplossing met een offerte op maat en een optimaal eindresultaat.

Timmerbedrijf Hoofddorp

De voordelen van houten kozijnen

Wilt u bijvoorbeeld houten kozijnen laten plaatsen in Hoofddorp? Dan kunt u dus terecht bij Van der Veldt. Twijfelt u nog of ons houtwerk de juiste keuze is voor uw nieuwe kozijnen? Wij maken de keuze iets makkelijker door de voordelen van houten kozijnen voor u op een rij te zetten:

  • Houten kozijnen hebben een prachtige authentieke uitstraling, die uw gebouw veel karakter geeft.
  • Het houtwerk in Hoofddorp van Van der Veldt is maatwerk, ook het maken van de houten kozijnen. U krijgt dus een kozijn dat helemaal op maat voor uw raam gemaakt wordt, wat weer zorgt voor eindeloze mogelijkheden.
  • Door de vele mogelijkheden kunt u de kozijnen aan laten passen aan uw woonstijl. Kiest u voor landelijk, of juist heel modern?
  • Houten kozijnen hebben een zeer lange levensduur, vooral kozijnen van hardhout. U heeft er tot maar liefst 75 jaar lang plezier van!
  • Is het weer eens tijd voor een nieuw kleurtje? Houten kozijnen zijn zeer eenvoudig over te schilderen.

Passende houten deuren

Wilt u bij uw mooie houten kozijnen ook bijpassende houten deuren? Of bent u op zoek naar houten deuren in een bepaalde stijl? Ook dan kunt u in Hoofddorp terecht bij Van der Veldt! Wij maken namelijk houten deuren in heel veel verschillende stijlen. Een van de vele grote voordelen van dit soort deuren, is het feit dat ze ook zeer goed isoleren. De warmte houdt u met een houten deur veel beter binnen. Bovendien gaat het om een natuurlijk product, wat betekent dat het ook gaat om een milieuvriendelijk materiaal. Maar u kiest natuurlijk vooral voor een houten deur in Hoofddorp vanwege de prachtige authentieke uitstraling.

Ook voor houten trappen

Bent u juist op zoek naar een specialist die nieuwe trappen bij u komt plaatsen? Ook deze klus klaart Van der Veldt graag voor u! Wij kunnen dit houtwerk in Hoofddorp met veel verschillende houtsoorten uitvoeren, waardoor u keuze heeft voor een groot aantal stijlen. Ook zijn er verschillende soorten afwerking mogelijk. Houdt u bijvoorbeeld van mat, of wilt u juist een trap met hoogglans? Na het plaatsen van de houten trappen in Hoofddorp, heeft u bijna geen werk aan het onderhoud. Met het wekelijks stofzuigen en het afnemen van de trap met een vochtige doek, bent u alweer klaar.

Houtwerk in Hoofddorp van Van der Veldt

Al meer dan 30 jaar lang is Van der Veldt Timmerwerken dé specialist in houtwerk in Hoofddorp. Wij zijn een echt familiebedrijf. Dit betekent dat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van houtwerk. Ons doel is om ook in de toekomst waar vakwerk te blijven verrichten, en onze opdrachtgevers te voorzien van houtwerk van zeer hoge kwaliteit. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van houtwerk in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op!

Timmerbedrijf in Hoofddorp inschakelen? Kies voor Van der Veldt!

Van der Veldt Timmertechnieken is uw partner in Hoofddorp en op veel andere plaatsen in de regio voor verschillende soorten specialistisch houtwerk. Wij zorgen voor vakwerk dat precies op maat is. Bent u ook op zoek naar een hoogwaardig resultaat voor houten kozijnen, dakkoepel of bijvoorbeeld vouwwanden? Neem daarvoor en voor alle andere mogelijkheden die wij u als timmerbedrijf kunnen bieden contact op met Van der Veldt Timmertechnieken via telefoonnummer 023-5283225. Als het echt goed moet zijn, kiest u voor Van der Veldt als uw timmerbedrijf in Hoofddorp.