Houten kozijnen

Van der Veldt timmertechnieken

De eerste houten kozijnen van Van der Veldt Timmertechnieken verlieten in 1986 het timmerbedrijf. Het timmerbedrijf was opgezet door de broer Jan en Mart Van der Veldt en richtte zich vanaf het begin op de levering van houtwerk dat in alle opzichten van uitstekende kwaliteit moest zijn. Door de jaren heen is een gedegen reputatie bij aannemers, individuele ondernemers en particulieren opgebouwd. Dit leidde tot uitdagende opdrachten in het hoger segment. Wij werken inmiddels met twee generaties Van der Veldt hard aan de instandhouding en verdere uitbreiding van onze uitstekende reputatie. Wij staan als familiebedrijf bekend als harde werkers die alle houten producten die het timmerbedrijf verlaten met de grootste zorgvuldigheid en ambachtelijke zorg behandelen.

Houten kozijnen vragen om uw aandacht

Wellicht heeft u ooit de keuze gemaakt voor kozijnen voor uw woning. Daarbij is iedere keer weer de vraag welke kozijnen het beste passen bij de stijl van uw pand. Bij panden die vragen om een stijlvolle uitstraling is dan heel vaak een houten exemplaar de meest geschikte keuze. Het grotere onderhoud van een houten kozijn weegt hierbij niet op tegen de uitstraling die ze aan een pand kunnen geven. De houtwerk producten die het timmerbedrijf van Van der Veldt verlaten, zijn met de grootste zorg en aandacht gemaakt en zorgen door de keuze voor houtsoorten en gedegen afwerking voor zo min mogelijk onderhoud.

Voorbeelden van onze projecten met kozijnen

Alle houten delen van een project worden door ons met de grootste zorg en aandacht gefabriceerd in ons timmerbedrijf in Heemstede. Wij noemen u graag een aantal voorbeelden van projecten, waarbij wij de kozijnen en/of andere houten delen van deze panden hebben mogen verzorgen:

  • Diverse panden in de Amsterdamse PC Hooftstraat
  • Scheepvaartmuseum Amsterdam
  • Houten delen voor een landgoed in Heemstede
  • De Vrijmetselarijloge in Amsterdam
  • De kerktoren in Uitgeest

Bekijk meer voorbeelden van onze projecten op de website.

Houten kozijnen

2018-03-12-PHOTO-00000039

Laat ook uw houten kozijnen door Van der Veldt maken

Hebben we u inmiddels kunnen overtuigen dat wij uw partner zijn om de kozijnen van hout tiptop in orde te maken? Fijn, dan horen we graag snel van u. Heeft u eerst meer informatie nodig om de keuze voor onze timmerfabriek te kunnen maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Van der Veldt Timmertechnieken bereikt u op telefoonnummer 023-5283225. Onze medewerkers nemen ruim de tijd om uw vragen vakkundig te beantwoorden. U schakelt Van der Veldt Timmertechnieken in als het resultaat van uw houten kozijnen helemaal top moet zijn.