Houten ramen

Familiebedrijf Van der Veldt Timmertechnieken

Houten ramen maken is een van de specialiteiten van Van der Veldt Timmertechnieken. Toen we in 1986 begonnen met het timmerbedrijf in Heemstede begonnen we ook direct met de productie van houten maatwerkproducten. Daarbij kwam het al regelmatig voor dat de ramen van hout moesten zijn. Inmiddels zijn we met de tweede generatie Van der Veldt aan het roer bezig aan een verdere groei. Deze groei wordt veroorzaakt door een toenemend aantal tevreden klanten, dat de hoogwaardige materialen, de vakkundige advisering en natuurlijk de optimale eindresultaten van houten producten, uitstekend waardeert. Dat gaat uiteraard niet helemaal vanzelf. Wij werken dagelijks keihard om het allerbeste voor u te kunnen leveren. De eerste generatie Van der Veldt? Broers Jan en Mart werken beiden nog steeds keihard mee om het hoge niveau in kwaliteit te blijven halen. Daarbij is hun jarenlang opgebouwde expertise met houten ramen en andere houten producten van onschatbare waarde.

Ramen van dubbelglas

De ramen bij oudere panden hebben soms nog enkelglas. De keuze voor het vervangen door dubbelglas is een wens bij veel woning eigenaren. Daarbij komt de keuze om de hoek kijken voor het aanpassen van de houten delen of de vervanging door een ander soort materiaal. Met enige regelmaat horen we hierbij dat een eindresultaat wel een energiebesparing met dubbelglas heeft opgeleverd, maar dat de uitstraling van het kunststof afbreuk doet aan de klassieke uitstraling van het pand. Wilt u ook graag meer weten over wat een ingrijpende verandering aan de ramen van uw pand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kennen de manier om de ramen hun authentieke karakter te laten behouden en toch de gewenste energiebesparing te behalen.

Houten ramen

Mogelijkheden in houtwerk

Een aantal voorbeelden van houten toepassingen:

  • Balkonhekken
  • Kozijnen
  • Dakkoepels
  • Serres
  • Vouwwanden

Wij geven u graag persoonlijk informatie over alle mogelijkheden die we te bieden hebben.

Ook hoogwaardige houten ramen voor uw pand?

Kies dan ook voor de optimale service en hoge kwaliteit producten van Van der Veldt Timmertechnieken. Wij werken vanuit het timmerbedrijf in Heemstede en komen ook bij u op locatie om te zorgen voor het optimale resultaat. Dat behalen we door van het begin tot de uiteindelijke oplevering betrokken te blijven bij uw project. Wilt u meer weten over onze aanpak, direct een afspraak maken of weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Bel ons dan op telefoonnummer 023-5283225. Van der Veldt Timmertechnieken? Wij zijn uw specialist in houten ramen.