Houten trappen

Van der Veldt timmertechnieken staat voor hoge kwaliteit

Houten trappen maken is een ambacht. Dit ambachtelijke werk doen we bij Van der Veldt Timmertechnieken inmiddels ruim dertig jaar. Daarbij zijn we een echt familiebedrijf waar inmiddels door twee generaties van der Veldt met liefde en passie voor het werk wordt gewerkt aan houtwerk dat precies op maat is en voldoet aan de hoogste eisen in materiaal, service en productie.

Houten trappen in een renovatiepand

In een klassiek pand waren na meer dan 100 jaar gebruik de trappen nodig aan vervanging toe. Tijdens de renovatie van het pand werden we door de hoofdaannemer ingeschakeld om diverse houten delen op maat te maken. Zo werd de trap naar de eerste verdieping volledig vervangen en werden grote delen van twee andere trappen grondig gerenoveerd, waarbij de trapdelen waar nodig werden vervangen. Voor deze trapdelen gebruikten we de oorspronkelijke delen om te kopiëren. Met deze aanpak slaagden we er ook deze keer weer in om het authentieke karakter te bewaren en kon dit pand er weer voor tientallen jaren tegenaan.

Wat doen we nog meer in houten producten

Naast de fabricage en levering van trappen doen we nog veel merk in houtwerk. In ons timmerbedrijf in Heemstede wordt, onder meer, het volgende gedaan:

  • Houten kozijnen fabriceren
  • Dakkoepel maken
  • Houten delen maken volgens maatwerk specificaties
  • Klassieke balkonhekken behoren tot onze specialiteit
  • Het kopiëren van bestaande houten delen

Houten trappen

Laat ons ook zorgen voor hoogwaardige houten trappen

Van der Veldt Timmertechnieken is uw specialist in trappen van hout. Wij maken alles volgens nauwkeurige specificaties in onze timmerfabriek in Heemstede en zorgen hierbij voor een perfect passend eindresultaat. Bent u zelf aan de slag en heeft u net dat beetje extra nodig om de trappen optimaal in orde te krijgen? Vraag ons dan om advies. Door samen dat extra stapje te zetten komen we tot het best mogelijke resultaat. Heeft u een aannemer ingeschakeld voor uw project aan woning of bedrijfspand? Maak deze dan op onze aanpak attent of vraag de aannemer om ons voor uw op maat maken van uw trappen in te zetten. Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen voor uw project? Bel dan met Van der Veldt Timmertechnieken op telefoonnummer 023-5283225. Wij zijn uw specialist in houten trappen.