Houtwerk

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Houtwerk is vanaf het eerste moment de belangrijkste specialisatie die we bij Van der Veldt Timmertechnieken hebben aangenomen. Sinds de oprichting in 1986 hebben we voortdurend hard gewerkt om te zorgen voor een gedegen reputatie in houtwerk. Die reputatie maken we inmiddels vanuit de tweede generatie Van der Veldt, André, Michel en Sander, steeds opnieuw voor u waar. De oprichters Van der Veldt, Jan en Mart, staan ons hierbij nog volop terzijde. De expertise die zijn hierbij inbrengen is goud waard, omdat het helpt op het vereiste hoge niveau in houtwerk waar te blijven maken. Zo zijn wij een familiebedrijf met traditie en passie voor het ambacht. Bij onze opdrachtgevers staan wij bekend als harde werkers die iedere het beste uit zichzelf halen en daarmee het verschil in kwaliteit weten te maken.

Houtwerk op maat

Het meest gewaardeerde deel van onze dienstverlening is onze vakkundigheid in maatwerk. Ieder te plaatsen deel is uniek en wij beschikken over de knowhow en de machines om dit uit te kunnen voeren. Niet voor niets zijn onze werkzaamheden op dit gebied daarom terug te vinden in gerenommeerde gebouwen in de Amsterdamse PC Hooftstraat en in andere iconische gebouwen, zoals de kerktoren in Uitgeest en het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. U onze website vindt u nog meer voorbeelden van projecten waar wij een essentiële bijdrage aan hebben mogen leveren.

Welke soorten houtwerk doen we bij Van de Veldt

We geven u een compact overzicht van hetgeen wij zoal fabriceren en leveren:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Balkonhekken
  • Dakkoepels
  • Houtwerk kopieën van bestaande houten delen

Het laatste is een hooggewaardeerd specialisme, omdat het bij steeds meer opdrachtgevers een wens is om bepaalde verouderde elementen te vervangen door een nauwkeurige kopie. Voor dit nauwkeurige werk moet u dus ook bij ons zijn.

Houtwerk

Maak ook gebruik van de dienstverlening van Van der Veldt

Houtwerk is bij Van der Veldt Timmertechnieken in vertrouwde handen. Wij zorgen bij iedere opdracht voor het zorgvuldig doornemen van uw wensen en specificaties en leveren het eindresultaat dat exact overeenkomt met hetgeen we hebben afgesproken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een offerteaanvraag doen? Bel ons dan op telefoonnummer 023-5283225. Onze vakkundige medewerker staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen op het gebied van houtwerk en de opties die u daarbij heeft. Van der Veldt Timmertechnieken? Wij zijn uw specialist in houtwerk.