Kozijnen vervangen

Uw expert in de vervanging van uw kozijn

Kozijnen vervangen is een van de werkzaamheden die we bij Van der Veldt Timmertechnieken doen. Als familiebedrijf doen we dit werk al ruim dertig jaar en in die tijd hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd bij particulieren en aannemers. Wij vervangen uiteraard niet uitsluitend een kozijn, maar maken veel verschillende toepassingen van hoge kwaliteit in ons timmerbedrijf in Heemstede.

Kozijnen vervangen

Een voorbeeld van de kozijnen vervangen

Voor een particulier die zelf over kennis en kunde beschikte om zijn woning te renoveren mochten we de kozijnen leveren. Wij hebben geholpen met het inmeten en uiteindelijk met dezelfde passie en plezier de maatwerkbestelling geleverd.

Bij welke projecten zorgt Van der Veldt voor vervanging van kozijnen?

Wij mocht al een groot aantal projecten uitvoeren op het gebied van houtwerk dat vervangen moest worden. Veel van deze projecten zijn bij stijlvolle objecten waarbij de aandacht nadrukkelijk uitgaat naar de kwaliteit van het geplaatste houtwerk. Kozijnen spelen bij dit beeld een belangrijke rol. Zorg er dus bij uw pand ook voor dat de kozijnen op tijd worden vervangen. Wij noemen u graag een aantal voorbeelden van onze betrokkenheid bij projecten:

  • Het Scheepvaartmuseum Amsterdam
  • De kerktoren in Uitgeest
  • De Vrijmetselarijloge in Amsterdam
  • Het Blauwlaken Blok in Amsterdam
  • Diverse panden in de PC Hooftstraat in Amsterdam

Dit is slechts een greep uit ons werk. Heeft u een project in gedachten of bent u wellicht al met de uitvoering daarvan bezig? Laten we dan eens met elkaar van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De kans is groot dat we het soort werk dat u in gedachten heeft al eens op een soortgelijke manier gedaan hebben. We noemen soortgelijk hier opzettelijk, omdat ieder project voor ons uniek is en eigen specifieke kenmerken heeft.

Laat ons u helpen om de kozijnen te vervangen

Wij zijn u graag van dienst met onze vakbekwaamheid en inzet om ook voor u te zorgen voor het vervangen van kozijnen. Hierbij mag u rekenen op onze voortvarendheid en grondige vakkennis, waardoor we in staat zijn om ieder project tot een succesvolle afronding te brengen. Wij garanderen u daarbij volledige klanttevredenheid en zorgen voor een goede nazorg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met Van der Veldt Timmertechnieken op telefoonnummer 023-5283225. Kies ook voor nauwkeurigheid en uitstekend eindresultaat en laat Van der Veldt Timmertechnieken uw kozijnen vervangen.