Nieuwe kozijnen

Van der Veldt timmertechnieken

Nieuwe kozijnen zijn een van de specialismen van Van der Veldt Timmertechnieken in Heemstede. Wij zorgen voor nieuwe houtwerk producten die precies op maat zijn gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij maken niet alleen nieuwe producten, maar leveren onze vakkundigheid ook voor renovatieprojecten en individuele opdrachten voor specialistisch timmerwerk aan kozijnen, deuren, vouwwanden, balkons en nog veel meer houtwerk producten. Daarbij gaan we andere materialen niet uit de weg. Zo maken wij combinaties tussen hout en kunststof en is, bijvoorbeeld, uw nieuwe dakkoepel van gecombineerde materialen bij ons ook in vakkundige handen. Dat doen we inmiddels zo’n 30 jaar. Als familiebedrijf werken we met de tweede generatie Van der Veldt aan het roer, terwijl de eerste generatie oprichters, Jan en Mart, nog volop bezig zijn om het hoge niveau aan kwaliteit mede te ondersteunen.

Een mooi project met nieuwe kozijnen

Voor een aantal doorgebroken monumentale panden in Haarlem mochten wij het timmerwerk verzorgen. Van verschillende panden moesten de kozijnen worden vervangen. Dit was onder meer het geval bij de Albert Heijn vestiging en de woningen daarboven op de hoek Grote Houtstraat/Raamgracht. Wij hebben hier gezorgd voor de gewenste uitstraling door de stijl te combineren met de omgeving en het vakwerk van hoog niveau te leveren aan onze opdrachtgevers. Bekijk meer voorbeelden van ons werk op de website of vraag ernaar bij onze medewerkers.

Waar vindt u voorbeelden van onze kozijnen?

Wij plaatsen op veel verschillende plekken onze maatwerk producten. Uw nieuwe kozijn zou, bijvoorbeeld kunnen lijken op de kozijnen die we bij de volgende projecten hebben geplaatst:

  • Diverse winkelpanden in de PC Hooftstraat in Amsterdam
  • Scheepvaartmuseum Amsterdam
  • Kerktoren Uitgeest
  • Vrijmetselaarsloge Amsterdam
  • Een combinatie van doorgebroken monumentale panden in Haarlem

Nieuwe kozijnen

Daarnaast zijn nog talloze voorbeelden te noemen en te tonen waar wij ook voor nieuwe houten producten hebben gezorgd. Neem contact met ons op om uw project in kozijnen of andere houten producten met ons te bespreken. Wij zijn u graag van dienst om iedere keer weer voor een fantastisch eindresultaat te zorgen met optimale service en garantie.

Nieuwe kozijnen nodig? Kies Van der Veldt Timmertechnieken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u te bieden hebben of heeft u een project dat u met ons wilt bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Van der Veldt Timmertechnieken is bereikbaar op telefoonnummer 023-5283225. Kies ook voor Van der Veldt Timmertechnieken voor uw nieuwe kozijnen.