Vouwwanden

Ruimtes handig indelen

Vouwwanden zijn handig om ruimtes flexibel in te delen. Door verschillende panelen te maken en deze onderling te voorzien van een draaimechanisme, ontstaat de mogelijkheid om verschillende ruimtes te maken van 1 grote ruimte. Vooral voor ruimtes die qua grootte uitstekend geschikt zijn om flexibel in te delen naar de behoefte van het moment. Vergaderingen worden gehouden in een ruimte die past bij het aantal deelnemers en het scheelt bijvoorbeeld als de vouwwanden worden gebruikt als projectie achtergrond en er niet helemaal naar achterin de ruimte hoeft te worden getuurd. Vouwwanden worden ook op grote schaal gebruikt in de horeca, omdat het een ideale manier is om een ruimte aan te passen aan een feestgezelschap en te voorkomen dat er teveel of te weinig mensen voor de ruimte aanwezig zijn.

vouwwand

vouwwand

Op maat gemaakte vouwwanden

Van der Veldt Timmertechniek is al zo’n 30 jaar specialisten in vouwwanden. Wij maken voor onze opdrachtgevers precies de vouwwanden die nodig zijn, montage op de meest logische plaatsen en in precies de gewenste stijl. Een vouwwand is bij uitstek een product dat zich leent voor maatwerk, omdat door te scharnieren en op te vouwen precies de grootte van de panelen, het soort materiaal en de afwerking worden bepaald. Het is voor onze mensen iedere keer een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat de vouwwand nauwkeurig op maat gemaakt is. Dat zijn nou de klussen waar we met enorm veel plezier mee aan het werk gaan. Net als bij al onze andere maatwerk projecten en individuele opdrachten. U ziet ons werk op veel verschillende plaatsen terug in het straatbeeld en in gebouwen.

Vouwwanden en meer

Wij zijn uiteraard niet alleen uw specialist voor vouwwanden. U kunt, onder andere, ook een beroep op ons doen voor de volgende producten:

  • Nieuwe houten kozijnen
  • Kopiëren van houten delen
  • Renovatie van houtwerk
  • Schuifpuiten en draaikiep ramen
  • Monumentale kozijnen

Heeft u houten delen of een combinatie van hout met andere materialen waar u iets mee wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij een oplossing hebben voor uw situatie.

Vouwwand

Kies ook voor onze vouwwanden op maat

Kies nu ook voor de vouwwanden van Van der Veldt Timmertechniek en profiteer van onze expertise in maatwerk houten wanden en onze andere producten en hoogwaardige diensten. Voor meer informatie belt u me Van der Veldt Timmertechnieken. Telefoon 023-5283225. Wij zijn uw specialist in vouwwanden.