Houten deuren

Van der Veldt voor hoogwaardige timmertechnieken

Houten deuren zijn bij Van der Veldt Timmertechnieken een veelgevraagd product. Net als alle houtproducten worden ook uw deuren met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt. Dit werk doen we inmiddels ruim 30 jaar en het vakmanschap is formeel overgedragen aan de tweede generatie Van der Veldt. De broers Jan en Mart zijn als oprichters en experts nog steeds volop werkzaam in het bedrijf. Samen maken we het als familiebedrijf mogelijk om met keihard werken en het voortdurend letten op de beste kwaliteit, u dagelijks te voorzien van de beste ramen, deuren, hekken, dakkoepels en al soorten houtwerk.

De deuren van een oud pand

Van een oud pand moesten door veroudering een flink aantal houten delen worden vervangen. Voor de meeste delen kon worden volstaan met houtwerk met standaard hoge kwaliteit houtwerk, maar bij de voordeur maakte de opdrachtgever zich toch wat zorgen. De deur moest namelijk exact hetzelfde zijn als de oude deur. Ons vakmanschap heeft er hier ook voor gezorgd dat de vervanging van de deur inderdaad is gedaan met een door ons gemaakte nauwkeurige kopie van de oude deur.

Waar ziet u ons werk terug in het straatbeeld?

De houten deuren die wij plaatsen vindt u in veel plaatsen in Nederland, met name in de regio Heemstede, Haarlem en Amsterdam, terug. Wij noemen u graag een aantal voorbeelden van projecten waar we met onze expertise bij betrokken waren. Er is hier steeds sprake van houten elementen die door ons verzorgd zijn, maar niet altijd ging het hierbij ook om de deuren:

  • PC Hooftstraat Amsterdam: Verschillende houten elementen
  • De kerktoren in Uitgeest
  • Blauwlaken blok Amsterdam
  • Landgoed in Heemstede
  • Vrijmetselaarsloge Amsterdam

Wilt u meer weten over deze projecten? Bekijk dan de aanvullende informatie op de website. Daar vindt u ook foto’s. Bij de projecten in de PC Hooftstraat waren we meer dan eens betrokken bij verschillende opdrachtgevers voor winkelpanden.

Houten deuren

Bel Van der Veldt Timmertechnieken voor de beste houten deuren

Vindt in Van der Veldt Timmertechnieken ook uw beste leverancier van hoogwaardige houten producten. Altijd geleverd volgens zorgvuldig opgestelde specificaties en precies passend door nauwkeurig maatwerk. Uw deuren zien er exact zoals uit als we besproken hebben en al uw houten delen worden gemaakt met de best mogelijke zorg en aandacht. Neem contact met ons op via telefoonnummer 023-5283225 om te bespreken wat we voor uw project kunnen beteken. Maak ook gebruik van ons vakmanschap en kies voor Van der Veldt timmertechnieken voor uw houten deuren.